Paroli Systeem

Het Paroli Systeem is een roulette strategie dat voor een positieve voortgang kan zorgen. De naam is afgeleid van een Latijnse term, namelijk “Par“, wat “één die gelijk is” betekend. Om het even simpel uit te leggen kan dit systeem worden beschouwd als het verdubbelen van de inzet bij elke winnende weddenschap totdat er drie opeenvolgende winsten zijn behaald. Deze tactiek werd in de 16e eeuw al succesvol gebruikt, alleen toen op een Italiaans kaartspel Basset. Tegenwoordig kan het Paroli Systeem ook voor online roulette effectief ingezet worden.

Houd er wel rekening mee dat het alleen werkt voor de enkelvoudige kansen (50-50 kansen zoals rood/zwart, oneven/even, hoog/laag). Maar hoe werkt de Paroli Strategie eigenlijk? En is dit roulette systeem succesvol als je het op internet roulette test? Op deze pagina zullen wij uitleg geven over de positieve invloed dat dit systeem kan hebben tijdens het online roulette spelen. Tevens zullen wij je ook een aantal roulette sites aanbevelen, waar veilig gespeeld kan worden.

Jacks.nl

€100 Bonus
0 Free Spins

Circus.nl

€250 Bonus
100 Free Spins

Hoe werkt het Paroli Systeem voor roulette?

Het belangrijkste doel van het Paroli Systeem is het behalen van drie opeenvolgende overwinningen. Tijdens de overwinningen zal de speler constant zijn / haar inzet verdubbelen. Om deze progressie van start te laten gaan, zal je met enkele eenheden inzetten op gelijkmatige uitkomsten. Wanneer de inzet verloren gaat, wordt opnieuw één eenheid ingezet. De spelers zullen op deze manier “plat gokken” (op dezelfde manier verder gaan) en zal zijn inzet nooit variëren, totdat er gewonnen wordt.

Vervolgens, na een overwinning, zal de speler ervoor kiezen om met twee eenheden te spelen. Wanneer deze weddenschap verliest, zal de speler weer terugkeren naar een inzet van één eenheid per keer. Indien de weddenschap met twee eenheden wint, zal de volgende inzet weer opnieuw verdubbeld worden tot aan vier eenheden. Wanneer de laatste weddenschap geplaatst is, zal er een nettoverlies zijn van één eenheid bij verlies en bij winst zullen er zeven eenheden gewonnen zijn.

Hoe werkt het inzetten bij dit systeem?

Hoewel iedere Paroli Systeem progressie anders eindigt (zowel winst of verlies), is het succesvol voltooien van drie opeenvolgende overwinningen het hoofddoel. Het zal nuttig zijn om te kiezen voor het inzetten van groepen van 3 weddenschappen, om mogelijke uitkomsten te bepalen. In onderstaande tabel hebben wij ze samengevat. Merk wel op dat er voor iedere 3 opeenvolgende weddenschappen maar liefst acht mogelijke uitkomsten van winst of verlies zijn, waarvan maar één resulteert in een winst van zeven eenheden.

Tabel van uitkomsten voor het Paroli Inzetsysteem

EersteInzetTweede InzetDerde InzetWinst
-1 verlies-1 verlies-1 verlies-3
-1 verlies-1 verlies+1 winst*-1
-1 verlies+1 winst-2 verlies-2
-1 verlies+1 winst+2 winst*+2
+1 winst-2 verlies-1 verlies-2
+1 winst-2 verlies+1 winst*+/- 0
+1 winst+2 winst-4 verlies-1
+1 winst+2 winst+4 winst+7


* Doorgaan met progressie

Wat is de logica achter het roulette systeem Paroli?

Deze strategie is berust op het uitgangspunt van overwinningen en verliezen die met vlagen komen. Spelers kunnen de winst maximaliseren wanneer er opeenvolgende overwinningen worden behaald. En tijdens de verliezen zullen ze het verlies minimaliseren. Terwijl je nooit meer dan één eenheid van je saldo kan verspelen, kan je wel kans maken op zeven eenheden als winst. Uiteraard gebeurt het niet zomaar dat je drie opeenvolgende winsten behaald, en moet het geluk wel een beetje aan je zijde hebben, wil het Paroli Systeem een kans van slagen hebben.

Wanneer verliezen optreden tijdens het hanteren van dit systeem, zullen ze geleidelijk komen en zijn ze niet spectaculair. Wanneer er winsten optreden, dan kan het wel fantastisch zijn! Tafellimieten zullen bijvoorbeeld nooit het Paroli Roulette Systeem belemmeren, wat al een groot voordeel is ten opzichte van andere roulette systemen zoals de Martingale Strategie.

Waarom is dit systeem soms gebrekkig?

Het risico van het spelen met het Paroli goksysteem is dat er uitsluitend één eenheidsverlies kan optreden. De 7 eenheden die gewonnen kunnen worden, kunnen het verlies gemakkelijk overtreffen. Zoals je ook kunt zien in de tabel waarbij wij de uitkomsten hebben weergegeven. Er zijn vijf patronen waarbij de speler verlies draait bij het plaatsen van drie weddenschappen. En twee patronen kunnen winst opleveren, terwijl één patroon voor een gelijkspel kan zorgen.

Zoals je kunt zien in de tabel, zijn de verliezen klein en is de winst in één klap groot. Maar waarom is dit systeem soms gebrekkig? En waarom kun je niet gegarandeerd geld winnen met het gebruiken van het Paroli Systeem bij online roulette? Dit komt omdat statistisch gezien je altijd drie rondes achtereen kunt verliezen. Het winnen van drie opeenvolgende rondes kan gemakkelijk voorkomen, maar er is evenveel kans op het verliezen van drie opeenvolgende rondes.

Bovendien zie je ook in de tabel terug dat de invloed van dit systeem meerdere kansen op verlies kent, dan de waarschijnlijkheid van een overwinning. Wij raden je aan om de Paroli Roulette Strategie alleen te gebruiken op Europees Roulette, op enkelvoudige kansen. Kies een online roulette site uit en probeer hem eerst gratis uit in oefenmodus.

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen